VOZAČ SPRIJEČIO SUKOB NAVIJAČA

MUP nagradio KD Autotrolej i vozača Gorana Bezjaka, vozili su Torcidu i Funcute na finale Kupa na Rujevici

Foto: MUP

Dodijeljene su godišnje zahvalnice MUP-a

U sjedištu Ministarstva unutarnjih poslova u Zagrebu dodijeljene su godišnje zahvalnice MUP-a. Potpredsjednik Vlade RH te ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i glavni ravnatelj policije Nikola Milina uručili su ih i direktoru KD Autotrolej Robertu Mrvčiću i vozaču Goranu Bezjaku.

KD Autotrolej zahvalnicu je dobilo radi pomoći i suradnje s MUP-om oko sigurne organizacije i transporta navijača na finale Kupa Hrvatske koje je održano u svibnju na stadionu Rujevica, odnosno radi pomoći i izvanredne suradnje u prijevozu navijača na visokorizične utakmice.

Vozač Goran Bezjak zahvalnicu MUP-a dobio je kao građanin koji je nesebičnim angažmanom spriječio nasilje vezano za istu utakmicu, te je zahvaljujući njegovoj pomoći izbjegnut sukob navijača. KD Autotrolej i vozača Gorana Bezjaka za godišnje zahvale predložila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Svečanost dodijele zahvalnica održana je u sklopu obilježavanja Dana hrvatske policije i njihovog zaštitnika sv. Mihovila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari