KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA

Na 2. konstituirajućoj sjednici Županijske skupštine PGŽ jednoglasno odabrani svi skupštinski odbori

U opatijskom hotelu Royal održan je nastavak 2. konstituirajuće sjednice Županijske skupštine PGŽ na kojoj su jednoglasno odabrani svi predsjednici i članovi skupštinskih odbora.

Za predsjednicu Mandatnog odbora izabrana je Đurđica Tancabel, dok su članovi Ivan Jakšić i Adelina Kunst. Za predsjednicu Odbora za statutarno-pravna pitanja izabrana  je Marina Tomić Pujić, za potpredsjednicu Ivana Lakota, a članovi su Davor Košmrlj, Bojan Tomić i Maura Dorčić. Na čelu odbora za proračun i financije je Robert Matić, potpredsjednik je Denis Buterin, dok su članovi Alan Sanković, Đanino Sučić i Katarina Benić.

Predsjednik odbora za zdravstvo je Leonardo Bressan, potpredsjednik Stipo Karaula, članovi su Nikola Lazić, Ivana Ljubičić Bistrović i Dean Miculinić, dok je predsjednica Odbora za socijalno partnerstvo i civilno društvo Nasrin El Gharni, potpredsjednik Renato Stanković, a članovi Loredana Maras, Avelino Juretić i Sanja Tamarut. Za predsjednika Odbora za pomorsko dobro i morske luke izabran je Zoran Bakalović, za potpredsjednika Walter Volk, dok su članovi Viktorija Vlahov, Igor Posarić i Andrej Kljun.

VIDEO DANA:

Darijo Vasilić podnio je zahtjev za stavljanje mandata u mirovanje, a za njegova zamjenika potvrđen je Viktor Ivaniš.

Predsjednik ŽS Marko Boras Mandić najavio je sljedeću sjednicu Županijske skupštine za 29. srpnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari