NA GRAĐEVINSKOM FAKULTETU Predstavljanju projekta STEMI prisustvovat će i ministar obrazovanja Vedran Mornar

Foto: www.stemi.education

„STEMI – Učenje stvaranjem“ jest online platforma projekta koja se zasniva na učenju pomoću praktičnih uređaja. Ova riječka tehnološka ekipa postala je poznatija javnosti preko vlastite crowfunding kampanje na međunarodnoj platformi IndieGogo, kojom su u prvih par dana prikupili oko 18 000 dolara za potrebe svog projekta.

Projekt je popratila većina hrvatskih medija te jedan od najvećih svjetskih tech portala Mashable. Predstavljanje projekta zakazano je za 4. studeni 2015. godine u glavnoj dvorani Građevinskog fakulteta u 14 sati.

U sklopu predstavljanja projekta zakazana je i panel rasprava na temu „Kako pojačati STEMI obrazovanje u Hrvatskoj“. U raspravi će sudjelovati ministar znanosti, obrazovanja i sporta prof. dr. sc. Vedran Mornar, rektor Sveučilišta u Rijeci prof.dr.sc. Pero Lučin, voditelj Znanstveno edukacijskog centra Višnjan prof. Korado Korlević te prof. Vedrana Miholić.

Više o projektu STEMI možete saznati na mrežnim stranicama udruge www.stemi.education.

Bruno Vignjević

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari