KREATIVNO DRUŽENJE

Na Kozali će se održati umjetničko druženje; Polaznici radionice će naučiti kako od platnene torbe napraviti umjetničko djelo

Pozivamo vas na još jedno kreativno kvartovsko druženje!

U sklopu redovnog programa udruge Smart kvart pod nazivom ,,Pametni kvart – Kozala 2022” ove subote, 24.9. od 10-12 sati održat će se druga ovogodišnja umjetnička radionica. U goste nam dolazi draga Jadranka Lacković iz ArtMašine i ovoga puta pokazat će nam kako običnu platnenu torbu pretvoriti u umjetničko djelo!

Družimo se od 10:00 sati u parku Zvonimira Škerla (kod marketa/groblja Kozala). Radionica se održava kao projektna aktivnost cjelogodišnjeg kvartovskog projekta udruge SMART kvart. Projekt se realizira pod pokroviteljstvom Primorsko – goranske županije te je sudjelovanje i radionički materijal besplatan i slobodan za sve zainteresirane građane. Radionicu vodi riječka akademska slikarica Jadranka Lacković, poznata kao OjoMagico. Radi pripreme radionice i ograničenog broja mjesta, za sudjelovanje se potrebno prijaviti putem mail adrese smart.kvart

Radionica je besplatna a materijal osiguran, ali kako poručuje Jadranka – uzmite sa sobom pokoji krumpir. Zašto, otkrit ćemo u subotu, ali načuli smo da će vam dobro doći!

Prognoza je povoljna te stoga provedite ovu lijepu jesensku subotu u kvartu!

*U slučaju lošeg vremena, radionica će se održati u prostoru MO Kozala (Volčićev trg 2)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja