MARGARETINO LETO

Na ovogodišnjim Bakarskim susretima će nastupiti Giuliano

U zadnji srpanjski vikend Bakar ulazi napola natjecateljski, napola raspjevano, kako bismo mogli rezimirati događanja na Margaretinom letu ovoga petka.

Tradicionalni Bakarski susreti, bez kojih Leto ne bi bilo ono pravo, ugostit će 7 ekipa umirovljenika i 7 mladih ekipa s područja Grada Bakra s gostujućoj ekipom Grobničkih Dondolaša koje će odmjeriti vještine i snagu na nogometnom igralištu Hroljevo na Krasici. Osmišljen po uzoru na nekadašnje Jadranske susrete, ovaj okršaj titana na bakarski način prava je prilika da sve generacije prezentiraju svoju brzinu i spretnost kroz igru i zabavu. Iz iskustva znamo da dobar provod nije namijenjen samo za natjecatelje, već se i publici pruža jedinstvena prilika da bodri svoje predstavnike ili pak nasmije do suza kad ih natjecateljski žar ponese.

„Susreti“ kreću od 19 sati. Kako bi se sve proteklo u redu i fer play tu su stručni sudci i voditelj Frenki Fućak koji je zadužen za odličnu atmosferu tokom igara.

A kad padne mrak prava fešta tek počinje. Od 22 sata igralište Hroljevo pretvara se u koncertnu arenu pod zvijezdama gdje nas očekuje još jedna glazbena poslastica kojih ove godine u Bakru ne manjka. Giuliano, jedan od najboljih muških vokala s naših prostora, nastupit će u pratnji splitskog benda „Diktatori“ – kombinacija koja se u zadnjih nekoliko godina, na preko stotinjak koncerata pokazala odličnom. Publika će tako do kasnih noćnih sati uz Giuliana, Diktarore i grupu „Point“ moći uživati u nekima od najvećih domaćih hitova, što će zasigurno biti pravi način za začiniti još jednu odličnu kvarnersku noć.

Ulaz je zahvaljujući Gradu Bakru, TZ grada Bakra i sponzorima „Margaretinog leta“ besplatan, a parking će biti osiguran na pomoćnom igralištu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari