ZBOG UTAKMICE VISOKOG RIZIKA

Galerija | NE ZABORAVITE Od podne do ponoći zatvorena je prometnica od rotora Rujevica do čvora Hosti

Na stadionu Rujevica danas će se s početkom u 19 sati odigrati nogometna utakmica finala Hrvatskog nogometnog kupa između HNK Hajduk i HNK Šibenik

Od 12 sati do ponoći prometnica od rotora Rujevica do čvora Hosti je zatvorena za prometovanje svih vozila u oba smjera. Izuzetak su interventna vozila i vozila sa dozvolama.

Prometnica se zatvara zbog proglašenja nogometne utakmice Hajduk – Šibenik utakmicom visokog rizika od strane MUP-a. Policija već nekoliko dana provodi mjere na osiguranju mirnog dolaska navijača u Rijeku.

Velika većina navijača oba kluba bit će direktno prepraćena na Rujevicu gdje će se odigrati utakmica finala Kupa Hrvatske, no policija je svjesna mogućnosti neodgovornih pojedinaca koji bi mogli na gradskim lokacijama provocirati navijače Rijeke i time izazvati nered.

Budnost i mjere će najintenzivnije provoditi danas. Ukratko, policija će snimati i fotografirati javno okupljanje te javna mjesta u gradu Rijeci, na stadionu te prilaznim pravcima. Između ostalog, koristit će i bespilotne letjelice, helikopter i specijalno policijsko vozilo koji su opremljeni najsuvremenijim uređajima za snimanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari