ZA UDRUGU UZOR

Galerija | Ne žele razbacivati brašno! Ukusne palačinke na Korzu sugrađanima su ispekli učenici riječke Građevinske tehničke škole

Sav novac prikupljen od prodaje palačinki namijenjen je udruzi UZOR

Učenici smjera Dizajner unutrašnje arhitekture Građevinske tehničke škole Rijeka sa svojim nastavnicima na Korzu su povodom završetka školske godine svojim sugrađanima pekli palačinke – sve pod motom “Palacinka po tavi klizi, za udrugu U.Z.O.R. zagrizi! “

Na to su se odlučili radije no da se na norijadi razbacuju brašnom, a sav novac prikupljen od prodaje palačinki namijenjen je za udrugu UZOR.

Dizajneri časte

Učenici smjera Dizajner unutrašnje arhitekture Građevinske tehničke škole Rijeka sa svojim nastavnicima, tradicionalno su organizirali akciju Dizajneri časte.

Akcija je održana u povodu završetka još jedne školske godine, a poziva maturante na drugačiji, svrsishodan način zabave, umjesto popularnog prosipanja brašna.

Ove godine uveli su novinu te su svi posjetitelji štanda na Korzu, uz palačinke, mogli odabrati proizvode Učeničke zadruge Skica. “Akcija je humanitarnog karaktera te svake godine ostvarujemo suradnju s udrugom kojoj se donira novac prikupljen od prodaje. Ovogodišnjom akcijom željeli smo stavili u fokus važnost zaštite ranjivih skupina, žrtava obiteljskoga nasilja kojima se bavi riječka udruga U.Z.O.R. Zahvalni smo što su se odazvali pozivu, a na našem štandu možete pronaći njihove promo materijale i tako dodatno podržati njihov rad.”, poručili su iz Građevinske tehničke škole Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari