SPORT ZA SVE

Novost u NK Pomorac 1921 – Univerzalna sportska škola

Iz Žuknice stalno neke lijepe vijesti: NK Pomorac 1921 uvodi novitet: sportsku školu za najmlađe.

Univerzalna sportska škola u sklopu škole nogometa NK Pomorac 1921 mjesto je gdje će najmlađi krenuti svojim prvim sportskim koracima kroz veliki izbor igara i upoznati osnove različitih sportova.

Program univerzalne sportske škole kreće u novoj sezoni 2022./2023. i namijenjen je djeci predškolske dobi (3 – 6 godina) te će se pod stručnim okom trenera raditi na razvoju svih motoričkih sposobnosti s naglaskom na koordinaciju.

Smisao treninga nije stvaranje vrhunskih sportaša već socijalizacija djece i motorički razvoj kako bi mali polaznici stekli sve preduvjete za dugogodišnje bavljenje sportskim aktivnostima.

Osim što se svi sadržaji svladavaju kroz igru i zabavu, sigurnost djece i kvaliteta odrađenih treninga su nam na prvom su mjestu. Iz navedenih razloga na našim treninzima raditi će se u malim skupinama kako bi se program što više individualizirao svakom djetetu. – poručuju iz NK Pomorac 1921.

Po završetku sportske škole djeca sama spoznaju prema kojem sportu gaje najviše interesa, a roditelji dobivaju trenerovo stručno mišljenje u kojem sportu dijete ima najveće šanse za uspjeh. Program univerzalne sportske škole provodit će se dva do tri puta tjedno po 45 – 60 minuta tijekom cijele školske godine na terenima cijeloga sportskoga centra u Žuknici.

Sportske su aktivnosti nedvojbeno dobrodošle i potrebne za pravilan razvoj djece, a s obzirom na to da će se održavati pod budnim okom kvalificiranih trenera, ne sumnjamo da će interes biti popriličan.  Svi zainteresirani mogu se upisati u aplikaciju na poveznici:  https://clanstvo.relago.hr/OnlineUpisi/Index.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari