NESPORAZUM OKO EVIDENCIJE

Novozaražena osoba “iz PGŽ” zapravo živi u Zagrebu, ovdje ima samo prijavljeno prebivalište

Foto: Pixsell

U posljednja 24 sata u Hrvatskoj je 19 novooboljelih, javili su iz Nacionalnog stožera i naveli kako je jedan novi slučaj zaraze prijavljen u Primorsko-goranskoj županiji

To je, međutim, samo djelomično točno, odnosno osoba s euopće ne nalazi u PGŽ. “Novozaražena osoba “iz PGŽ” zapravo živi u Zagrebu, ovdje ima samo prijavljeno prebivalište”, javili su nam iz Županijskog stožera uz dodatak da osoba nije na listi oboljelih koju vode epidemiolozi iz Primorsko-goranske županije.

Broj novooboljelih u Republici Hrvatskoj u 24 satnom razdoblju je 19, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2299.

Jedna novooboljela osoba je iz Zagrebačke županije, šest je novooboljelih osoba iz Grada Zagreba, sedam novooboljelih osoba je iz Splitsko-dalmatinske županije, dvije novooboljele osobe su iz Osječko-baranjske županije, jedna je novooboljela osoba iz Brodsko-posavske županije i jedna je novooboljela osoba iz Šibensko-kninske županije.

Do sada je testirano 72202 osoba, od toga 388 u posljednja 24 sata.

Na bolničkom liječenju je 8 osoba. Od toga je na respiratoru 0 pacijenata.

Ukupan broj ozdravljenih je 2142, što je 0 novoozdravljenih u 24 sata.

Od toga ih je 833 otpušteno iz bolnice, a kod kuće je ozdravilo 1314 osoba.

Ukupan broj preminulih je 107.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari