PRIGODAN PROGRAM

Obilježena 75.obljetnica Građevinsko-tehničke škole Rijeka

Prigodnim programom obilježena je 75. obljetnica postojanja Građevinske-tehničke škole Rijeka. Tom su se prilikom okupljenim gostima obratili ravnatelj škole Boris Petrović, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Edita Stilin i gradonačelnik Rijeke Marko Filipović.

Pročelnica Stilin je izrazila zadovoljstvo dosadašnjim kvalitetnim radom škole kao i činjenicom da je u njoj nedavno dovršena obnova računalne opreme. Pročelnica je istaknula kako Građevinsko-tehnička škola, kao i ostale škole čiji je osnivač Primorsko-goranska županija, može, kao i do sada, očekivati kontinuirana ulaganja u kvalitetu obrazovnih sadržaja.

Proslava se, zbog epidemioloških razloga, nije mogla održati na točan datum osnutka, 17. studenog. No, kako je istaknuo ravnatelj Petrović, tako visoka obljetnica zaslužuje i prigodan program.

Stoga su, nakon pozdravnih obraćanja koja su bila obogaćena glazbenim nastupima djelatnika i učenika škole, gosti pozvani obići Umjetnički paviljon postavljen u dvorištu škole. Osim toga, predstavljen je i Godišnjak povodom 75. obljetnice te je upriličen razgovor s autorima i mentorima projekta Umjetničkog paviljona.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari