OD 17. DO 29. SRPNJA: Središnji odjel Gradske knjižnice Rijeka i Odjel periodike u Palači Modello zatvoreni zbog preuređenja

Foto: Ilustracija

Korisnici će u tom razdoblju moći dio publicističkih, znanstvenih i stručnih knjiga pronaći u ograncima Gradske knjižnice Rijeka Zamet, Trsat, Drenova i Turnić

Središnji odjel Gradske knjižnice Rijeka i Odjel periodike u Palači Modello, bit će od ponedjeljka 17. do subote 29. 7. zatvoreni zbog preuređenja.

Unatoč zatvaranju, knjige posuđene u Središnjem odjelu u “Palači Modello” moći će se vratiti u za to predviđenu kutiju u ulaznom prostoru lokacije i to prema ljetnom radnom vremenu.

Rok posudbe već posuđenih knjiga može se produžiti i online.

Sve ostale lokacije Gradske knjižnice Rijeka – Filodrammatica – dom lijepe književnosti, Narodna čitaonica, Dječji odjel Stribor, ogranci Zamet, Drenova, Turnić i Trsat, Knjižnica Čavle otvorene su kroz srpanj i kolovoz prema ljetnom radnom vremenu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views