VELIK DAN ZA KLANU

ODLIČNO Za pola godine školarci iz Klane će sportske aktivnosti održavati u uređenoj dvorani

Zamjenica župana Marina Medarić, načelnica Općine Klana Željka Šarčević Grgić i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin obišli su radove na vanjskom uređenju školske sportske dvorane OŠ Klana koji su upravo započeli.

Radovi obuhvaćaju uređenje fasade i limenih krovova dvorane, a cjelokupan iznos investicije, nešto viši od 740.000 kuna, u cijelosti financira Primorsko-goranska županija.

Načelnica Šarčević zahvalila se Županiji na podršci te rekla kako je ovo velik dan za Klanu. Dodala je da je Općina uložila 110.000 kuna za uređenje stolarije na zgradi škole. Kako je istaknula zamjenica Medarić nova fasada ima sve elemente energetske obnove dvorane tako da možemo govoriti i o značajnim uštedama na troškovima energenata.

VIDEO DANA

Radovi bi trebali biti završeni najkasnije za 6 mjeseci. Prema riječima ravnateljice Škole Jelena Grbčić Samardžić ove godine točno je 40 godina od kada je školska dvorana izgrađena. Pročelnica Stilin naglasila je da su započeli radovi investicijskog održavanja na 50-tak školskih objekata po cijeloj Županiji, a ukupna vrijednost radova iznosi 5 milijuna kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari