15. SJEDNICA

Održana 15. sjednica Partnerskog vijeća PGŽ

Održana je 15. sjednica Partnerskog vijeća Primorsko-goranske županije na kojoj je članovima prezentirano Izvješće o provedbi Razvojne strategije Primorsko-goranske županije 2016.-2020. (2021.) za 2021. godinu s pregledom provedbe Županijskih aktivnosti i projekata po ciljevima i mjerama te najvećim ulaganjima u razvojne projekte tijekom 2021. godine.

Članovima Partnerskog vijeća Primorsko-goranske županije prezentiran je Plan za industrijsku tranziciju Jadranske Hrvatske kojim će se omogućiti jačanje regionalne konkurentnosti te rješavati konkretne razvojne izazove u prioritetnim sektorima regionalnog gospodarstva.

VIDEO DANA:

Poduzetnicima Jadranske Hrvatske za ulaganje u podizanje konkurentnosti biti će na raspolaganju 140 milijuna EUR-a. Glavnina indikativne alokacije u okviru procesa Industrijske tranzicije bit će usmjerena na jačanje prioritetnih niša u okviru regionalnih lanaca vrijednosti s naglaskom na uspostavu strateških partnerstava za inovacije formiranjem poduzetničkih konzorcija u suradnji sa znanstveno-istraživačkom zajednicom. Detaljnije informacije o Planu industrijske tranzicije dostupne su na portalu Regionalne razvojne agencije PGŽ.

Članovima Partnerskog vijeća Primorsko-goranske županije predstavljeni su promotivni materijali Primorsko-goranske županije sa ciljem informiranja i privlačenja partnera i ulagača na područje Županije. Prikazan je promo film pod nazivom “Doing Business in Smart Region” koji na sveobuhvatan način prezentira potencijale i konkurentske prednosti naše županije nudeći pritom zainteresiranim partnerima i ulagačima brojne informacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari