700 PROIZVODA

Galerija | “OPSADA” LIDLA NA KUKULJANOVU Velika šatorska rasprodaja ponovno privukla tisuće kupaca

Foto: Riportal

Šatorska rasprodaja ispred Lidla na Kukuljanovu trajat će od danas, 7. rujna, pa do isteka zaliha

S vremena na vrijeme Lidl organizira velike šatorske rasprodaje neprehrambenih proizvoda, a jedna takva danas je započela ispred Lidlove trgovine na Kukuljanovu.

Kako su izvijestili iz Lidla, šatorska rasprodaja više od 700 neprehrambenih proizvoda trajat će do isteka zaliha. U ponudi su, kažu, kvalitetni Lidlovi proizvodi po još povoljnijim cijenama. Prilika je to kupcima da po nižim cijenama kupe odjeću, obuću, igračke, kućanske aparate, alat…

Danas poslijepodne ispred Lidlove trgovine na Kukuljanovu čekalo se u redu za ulazak u trgovački prostor. Zainteresirani građani koji su stigli ranije u šator gdje se odvijala trgovina dobrano su ispreturali proizvode, no i dalje su mnogi nailazili na “zgoditke” kojima nisu mogli odoljeti – na primjer kuhinjske vage po cijeni od 20 kuna, kvalitetne noževe po 5 ili 10 kuna, alat po povoljnim cijenama i slične “sitnice” za kućanstvo, dom i vrt.

Na našim fotografijama možete pogledati kako to izgleda.

Podsjećamo, rasprodaja traje do isteka zaliha!

Foto: Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari