OVO JE DOBITNIK NAJVEĆEG HR-MEGA JACKPOTA IKADA: M.B. u društvu supruge i prijatelja preuzeo 998.517,07 kuna!

– Hajde Marinko poljubi suprugu – bodrili su brojni rođaci i prijatelji 41-godišnjeg M.B. koji niti nakon fotografiranja s golemim dobitkom od gotovo milijun kuna, mega jackpotom osvojenim u subotu navečer u riječkom automat klubu Wettpunkt Picasso, nije želio odati svoje puno ime i prezime.

IMG_3896

– Previše mi je i ovo, preveliko je uzbuđenje – pravdao se Marinko dok je u društvu supruge i brojnih rođaka i prijatelja čekao svečano uručenje mega jackpota kojeg je osvojio na aparatu broj 6 te za njega sretne subote igrajući igru „Lucky Lady“ s ulogom od nekih par stotina kuna.

IMG_3883

– Povremeno zaigram neku od ovih igara u automat klubu, mogu reći da sam što se toga tiče „rekreativac”– ponekad nešto sitno izgubim, nešto sitno dobijem, vrtio sam se oko „pozitivne nule“ i u subotu. I kada sam pomislio da nemam sreće, odjednom se u klubu začula glavna zvonjava, a na mom aparatu bljesnula je obavijest da je osvojen mega jackpot! Isprva nisam shvaćao što se događa, a nisam bio svjestan svega ni kada su do mene došli djelatnici kluba i čestitali mi na osvojenom dobitku. „Koliko sam dobio“, pitao sam ih, a kada su mi rekli 998.517,07 kuna – nisam mogao vjerovati. Nisam svjestan još ni sada, mada je u džepu potvrda na rečeni iznos koji sjeda na moj tekući račun – priča nam vidno zadovoljni M.B.

IMG_3887

M. B. Je rodom iz BiH, radi u Hrvatskoj gdje živi s obitelji, suprugom i četvero djece – tri kćeri i sinom redom školskog uzrasta – i kako kaže, dobitak će mu pomoći da riješi mnoga egzistencijalna pitanja. U subotu se nakon odrađene smjene na poslu u Istri vraćao kući u okolicu Siska, i zastao nešto kupiti djeci te okušat sreću “na par minuta” u automat klubu Wettpunkt Picasso. Par minuta koje će pamtiti cijeloga života…

IMG_3867

Voditelj automat kluba Wettpunkt Picasso Kristian Pribanić objasnio nam je sistem jackpotova. – Imamo četiri nivoa jackpotova, Power jackpot koji “pada” svaki dan, Silver koji pada jedanput tjedno, Gold jedanput mjesečno i Mega jedanput godišnje.

A ovogodišnji je “zapao” M.B.-a koji nam je još rekao: – Dolazim ovdje od otvaranja kluba zbog dobre atmosfere i ugodnog ambijenta. Odigram sto, dvjesto kuna, neki put i malo više, nekad dobijem a ponekad izgubim…

– Imamo četvero djece, ovim ćemo riješiti stambeno pitanje, ostat će nešto za djecu i za počastiti prijatelje i rodbinu, dodala je sretna supruga.

Na svečanoati je bio i direktor Wettpunkta u Hrvatskoj, gospodin Goran Šestan koji je samo kratko dodao: – Naši gosti ostvaruju najveće dobitke u Hrvatskoj, to može samo Wettpunkt.

 

[yop_poll id=”8″]

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari