VAŽNO ZA KORISNIKE

Palača Modello se zatvara na tri tjedna

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Središnji odjel Palača Modello Gradske knjižnice Rijeka bit će zatvoren za korisnike od 5. 9. do 24. 9. 2022. godine.

Odvijat će se redovna revizija fonda te ključan dio pripreme fonda za rad u novoj zgradi knjižnice u kompleksu „Benčić“ na principu nove tehnologije. Naime, u novom prostoru koristit će se specifična RFID tehnologija što podrazumijeva niz pripremnih radnji (ljepljeljnje RFID naljepnice na svaku knjigu, povezivanje svake naljepnice s online kataložnim zapisom knjige…) te je to potrebno napraviti znatno ranije od same selidbe. Isti postupak u svibnju je proveden u Središnjem odjelu FIlodrammatica, a sada je red na Središnjem odjelu Palača Modello.

U navedenom razdoblju razdoblju zakasnina se za sve posuđene knjige u tom odjelu neće obračunavati.

Knjige će se ujedno moći vratiti u kutiju na ulazu od ponedjeljka do petka od 8 do 19.30 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Svim članovima Gradske knjižnice Rijeka na raspolaganju je ostatak mreže koji funkcionira prema uobičajenom načinu rada: Središnji odjel Filodrammatica, Dječji odjel Stribor (Dječja kuća), ogranci Zamet, Turnić, Drenova, Trsat, dva bibliobusa te Knjižnice Čavle i Vid Omišljanin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari