NOVO POJAČANJE

Video | PGŽ dobila nova vozila Hitne pomoći, bili smo na probnoj vožnji! Ludo su brza, ali izuzetno udobna!

Primorsko-goranska županija kupila je deset vozila vrijednih više od pet i pol milijuna kuna. Šest s pogonom na četiri kotača ide u Crikvenicu, Rijeku, Delnice, Vrbovsko i Čabar. Više u video prilogu!

Hitnoj pomoći Primorsko-goranske županije stiglo je pojačanje.

Medicinski timovi dobili su nova vozila. Takozvane mini ambulante na kotačima. Koliko im znače za zahtjevan teren pogledajte u prilogu Maje Brkljače za RTL Danas.hr

Riječ je o šest vozila za hitnu medicinu sa pogonom na sva četiri kotača, marke WV Crafter koja će se rasporediti u ispostave u Delnicama, Vrbovskom, Čabru, Crikvenici te dva za Rijeku.

Do kraja godine stižu još četiri vozila s pogonom na prednje kotače marke Citroen Jumper koja će biti raspoređena u Opatiju, Rab, Mali Lošinj i Rijeku. Ukupna vrijednost svih deset vozila je 5,6 milijuna kuna.

Vozila su predstavili župan Zlatko Komadina, ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije Senka Kajčić, voditeljica medicinske djelatnosti Zavoda Slađana Srdoč i voditelji ispostava Zavoda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari