Plaža “duhova” na Kvarneru: Praksa “rezervacije” mjesta na plaži ručnicima i ležaljkama nastavlja se i ovoga ljeta

Foto: Čitatelj (P.Š.)

Iako su neke lokalne samouprave propisale i kazne za ovakvo ponašanje a neki komunalni redari čak noću i sklanjaju ovako ostavljene ručnike, u Mošćeničkoj Dragi kupači nastavljaju po starom

Svi oni željni ranojutarnjeg kupanja u moru u Mošćeničkoj Dragi ovih dana ostanu začuđeni činjenicom da ni ujutro, kada se očekuje ipak manje kupača na plaži, jedva mogu pronaći prazno mjesto uz more za ostavljanje svoga ručnika.

Sve zbog nekulturne i zapravo nedozvoljene prakse da mnogi kupači “rezerviraju” svoje mjesto na plaži preko noći ostavljajući ručnike ili ležaljke na “njihovu” mjestu.

Iako su neke lokalne samouprave propisale i kazne za ovakvo ponašanje a neki komunalni redari čak noću i skupljaju i sklanjaju ovako ostavljene ručnike koji se kasnije mogu pronaći na određenom mjestu za kao “izgubljeno/nađeno”, u Mošćeničkoj Dragi kupači nastavljaju po starom.

Morat će i tamo biti strožiji prema ovakvoj pojavi!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari