PLIVANJE JE ZAKON! U PK Primorju otvoreni upisi u proljetni Plivački vrtić, Plivačku školu i Plivačko usavršavanje

Poražavajuća je statistika koja pokazuje da oko 50 posto djece školaraca ne zna plivati!

„Dočekali smo proljeće – ljepše i duže dane koje nam već polako najavljuju ljeto, more, kupanje i plivanje. Sigurni smo također, kako se upravo naši najmlađi najviše vesele tim trenucima i s nestrpljenjem ih očekuju provodeći vrijeme proljetnih praznika“, najavljuju svoje nove programe iz PK Primorje.

Upravo zbog toga, Plivački klub Primorje CO otvara proljetne upise u program Plivačkog vrtića, Plivačke škole i Plivačkog usavršavanja za djecu plivače i neplivače od 4 do 17 godina starosti.

Upisi počinju 2. Svibnja, a obuka traje dva mjeseca.

Iz PK Primorja nam također kažu kako su se na pokretanje Proljetnog programa odlučili zbog poražavajuće statistike koja pokazuje da oko 50 % djece školaraca ne zna plivati.

„Svjesni smo odgovornosti da kao plivački klub moramo sudjelovati u smanjenju tog postotka. Iako se već godinama takav projekt provodi u sklopu cjelogodišnjeg programa obuke plivanja, svijest o važnosti ranog uključivanja djece u ovaj sport je i dalje nedovoljna. Stoga, pozivamo svu djecu da nam se pridruže ovog proljeća na Bazenima Kantrida gdje ćemo kroz igru i treninge prilagođene njihovoj dobnoj skupini učiti razne plivačke tehnike i spremni dočekati ljeto.“

Za upis je potrebno ispuniti online prijavnicu na stranici www.pk-primorje.hr na osnovu koje će vas povratno kontaktirati kako bi dogovorili sve potrebne detalje (grupu, termine,…).

Više informacija o programu pronađite na stranici www.pk-primorje.hr , putem e-maila plivacka.skola.primorje@gmail.com ili telefona 098/454-515.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari