DO PETKA

Ponovno je zatvoren dio državne ceste D8 kod Veletržnice Matulji

Foto: Riportal

Od danas u 8 sati, linije 22, 23, 30 iz Rijeke će prometovati obilaznim pravcem preko Šmogorske ceste do Jušića i dalje redovnom trasom u oba smjera.

Matulji – Radi potreba gradilišta, od sutra, 22. ožujka se ponovno za sav promet i u oba smjera zatvara dio državne ceste D8 kod Veletržnice Matulji. Cesta će biti zatvorena najkasnije do petka, 25. ožujka.

VIDEO DANA:

Od utorka u 8 sati, linije 22, 23, 30 iz Rijeke će prometovati obilaznim pravcem preko Šmogorske ceste do Jušića i dalje redovnom trasom u oba smjera. Autobus prometuje iz pravca Rijeke kroz centar Matulja do Zdravstvenog centra, vraća se natrag prema centru Matulja i skreće lijevo na Šmogorsku cestu. S obzirom na to da su na zatvorenom dijelu trase dva para stajališta, umjesto Dugane koristiti stajalište u krugu Zdravstvenog centra, a umjesto stajališta Trtni-Mihelići ispod Veletržnice koristi privremeno stajalište na Šmogorskoj cesti. Privremena trasa će se koristiti do završetka građevinskih radova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari