POZIV VOLONTERIMA: Priključite se timu Udruge SOS telefon – Rijeka i pomognite onima u nevolji!

„Želite li kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme, upoznati nove zanimljive ljude, steći nova i neočekivana znanja i pritom pomoći onima kojima je to potrebno?“, stoji u pozivu Udruge SOS telefon – Rijeka kojm žele animirati nove volontere za pridruživanje toj udruzi.

SOS telefon – Rijeka, udruga za pomoć žrtvama nasilja, i ove je godine u potrazi za novim volonterima koji bi dežurali na liniji za pomoć žrtvama nasilja te se uključivali i u ostale aktivnosti koje Udruga provodi.

Prijave traju do kraja listopada, a dodatne informacije o natječaju za buduće volontere i prijavnicu možete pronaći na službenim mrežnim stranicama Udruge: www. sos-telefon.hr.

Početkom studenog sve će prijavljene kandidate kontaktirati koordinatorica volontera Udruge te će isti biti pozvani na dodatno upoznavanje.

Budući volonteri proći će intenzivnu edukaciju vođenu od strane psihologinja Udruge, a koja će se provoditi kroz studeni i prosinac, obavještavaju zainteresirane iz Udruge SOS telefon – Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari