EVO DETALJA

Pozivaju se srednjoškolci i studenti na ,,Kavu sa stipendistima”

„Kava sa stipendistima“ srednjoškolci i studenti pozvani su na predstavljanje gradskih stipendija i druženje sa sadašnjim stipendistima

Grad Rijeka u suradnji s Udrugom Delta, u četvrtak, 14. prosinca u Dječjoj kući organizira „Kavu sa stipendistima“ na kojoj će zainteresirani srednjoškolci i studenti moći saznati više o stipendijama i uvjetima stipendiranja Grada Rijeke.

Ideja „Kave sa stipendistima“ je informirati mlade o prilikama za stipendije te omogućiti razmjenu iskustava sa dosadašnjim stipendistima i stipendisticama i na taj način promovirati iskorake koje je Grad Rijeka učinio po pitanju ulaganja u odgojno-obrazovne projekte kao pokretače društvenih promjena.

Grad Rijeka već više od 30 godina ulaže u sustav stipendiranja srednjoškolaca i studenata, a s godinama su se mijenjale kategorije dodjele stipendija. Danas Grad Rijeka dodjeljuje oko 140 stipendija i to za učenike i studente po kriteriju darovitosti i prema socijalnom kriteriju kao i stipendije za studente koji se obrazuju za deficitarna zanimanja.

Zainteresirani učenici i studenti na „Kavi sa stipendistima“ imat će priliku razgovarati sa sadašnjim stipendistima i od njih, „iz prve ruke“ saznati o njihovim iskustvima i uvjetima stipendiranja.

Program će započeti u 14 sati, a broj sudionika je ograničen stoga svi zainteresirani trebaju ispuniti prijavnicu najkasnije do 13. prosinca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari