TRAMONTANA MALL VOLOSKO

Video | Poznato lice na blagajni: Gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin u humanitarne svrhe radio na blagajni trgovine

Danas je svoja vrata otvorio Tramontana Mall Volosko u sklopu kojeg su otvorene trgovine Plodina, DM-a, HOP Pet Shopa, Farmacie…

Otvorenje jedinstvenog zdanja na atraktivnoj lokaciji Tošina 16 na Voloskom uveličao je i gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin.

Nakon što je točno u 8 sati s članom Uprave Plodina Lukom Ćurkovićem svečano prerezao vrpcu nove trgovine Plodina, Fernando Kirigin je u 10 sati zauzeo i svoje novo, privremeno ‘radno mjesto’ na blagajni nove trgovine DM-a. To je učinio u humanitarne svrhe, kako bi ‘podebljao’ ček koji je otišao u ruke predstavnika Mjesnog odbora Tošina. Povodom otvorenja prodavaonice u Opatiji dm će donirati 15.585 eura za opremanje dječjeg igrališta Tošina, a opatijski gradonačelnik je svojim rad0m na blagajn i pripomogao ovu donaciju.

Kako se gradonačlenik Opatije snašao na svom privremenom radnom mjestru na blagajni trgovine – gdje je proveo sat vremena – možete pogledati u našem videu!

„Drago mi je da se prvi dm na Liburniji otvorio danas u Opatiji te da će našim građanima, pogotovo stanovnicima Tošine i Voloskog, asortiman ove poznate drogerije biti lako dostupan. Otvaranje prodavaonice dm je dopunio donacijom što je jedna simbolična gesta dobre suradnje i partnerskog odnosa koju itekako pozdravljamo te ovom prilikom želim dobrodošlicu dm-u u naš grad“, istaknuo je gradonačelnik Fernando Kirigin.

„Građanima i građankama Opatije želimo približiti bogatu ponudu proizvoda i usluga koje im nudimo, ali i filozofiju dm-a koja brigu o čovjeku i zajednici stavlja na prvo mjesto. Upravo smo zato prvi dan u Opatiji obilježili pružajući podršku zajednici u kojoj poslujemo te ćemo sav prihod ostvaren od kupnji u periodu kada je gradonačelnik Kirigin radio na blagajni donirati za opremanje dječjeg igrališta Tošina. Uime dm-a, zahvaljujem gradonačelniku i svim građankama i građanima na podršci i dobrodošlici“, izjavila je područna menadžerica dm-a Alma Antičević.

Prva prodavaonica dm-a u Primorsko-goranskoj županiji, koja radi i danas, otvorena je 1999. godine u Krešimirovoj ulici u Rijeci. Danas dm u Primorsko-goranskoj županiji posluje u 17 prodavaonica te zapošljava 131 djelatnika i djelatnicu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari