NAJLJEPŠE DOBA GODINE

Pred Riječanima još jedan adventski vikend prepun odlične zabave! Ne propustite priliku opustiti se u dobrom društvu

Turistička zajednica grada Rijeke sve građane i posjetitelje Rijeke poziva da i ovog vikenda uživaju u programu Adventa u Rijeci

Blagdanski sajam na Korzu nudi pregršt ideja za božićno darivanje, od brojnih rukotvorina, prirodne kozmetike, čajeva sve do suhomesnatih proizvoda, orašastih plodova i autohtonih proizvoda naše županije.

Oni željni gastro poude mogu svratiti na Trgu Riječke rezolucije i na Trg 128. brigade HV, a oni željni večernje zabave doći na Trg Ivana Koblera gdje vas iz dana u dan očekuje dobra glazba i izvrsni DJ-evi.

Dobra zabava posjetitelje sigurno očekuje i na Adventiranju kod kazališta, lokaciji koja već drugu godinu za redom privlači sve veći broj kako domaćih tako i stranih posjetitelja koji koriste predivnu dekoraciju za stvaranje uspomena s ovogodišnjeg Rijeka Adventa.

Sutra će Korzom zamirisati još jedna Gastrofešta u organizaciji Grada Rijeke i Turističke zajednice grada Rijeke u suradnji sa Studentskim centrom Sveučilišta u Rijeci i sponzorima. Građanima će se već od ranih jutarnjih sati podijeliti brojne porcije friganih riba, a nakon toga i bakalara na gulaš.

Tradicionalno na dan sv. Stjepana održat će se koncert „Božić je judi“ u Katedrali sv. Vida, a samo dva dana kasnije 28. prosinca u 19 sati u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije koncert Jose Butorca.

Posjetitelje i ove godine privlači Advent na Gradini, a za one najmlađe Poštanski ured Djeda Mraza smjestio se u Riječkom tunelu. Radno vrijeme ovog vikenda je u petak i subotu od 9 do 13 i od 17 do 21 sat.

Najmlađi također još uvijek stignu uživati u vožnjama Vlakića Djeda Mraza, klizati na najposebnijem klizalištu Morska pahuljica i slikati se u Kućici Djeda Božićnjaka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari