EVO DETALJA

Pridružite se javnoj raspravi o urbanističkom planu uređenja Rujevice!

Upravni odjel za urbanizam, prostorno uređenje i graditeljstvo u svojstvu Nositelja izrade prostornih planova za područje Grada Rijeke objavljuje Javnu raspravu o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja sekundarnog gradskog središta Rujevica u Rijeci.

KOLIKO TRAJE JAVNA RASPRAVA?

Javna rasprava o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja sekundarnog gradskog središta Rujevica održat će se od 04. srpnja do 04. kolovoza 2024. godine.

GDJE SE MOŽE DOBITI UVID U PRIJEDLOG?

Za vrijeme trajanja javne rasprave, za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u izloženi Prijedlog Urbanističkog plana uređenja sekundarnog gradskog središta Rujevica u zgradi Grada Rijeke, Trpimirova 2/I, Rijeka, sala za sastanke na međukatu, svaki dan, osim subote i nedjelje, od 08:30 do 15:30 sati te na mrežnoj stranici Grada Rijeke: www.rijeka.hr.

JAVNO IZLAGANJE ZA GRAĐANSTVO I UDRUGE GRAĐANA S OBRAZLOŽENJEM PRIJEDLOGA

Javno izlaganje  za građanstvo i udruge građana s obrazloženjem Prijedloga Urbanističkog plana uređenja sekundarnog gradskog središta Rujevica, održat će se u Gradskoj vijećnici, Korzo 16, sala u prizemlju, dana 05. srpnja 2024. g.  u 13:00 sati.

GDJE SE MOGU DOBITI DODATNA TUMAČENJA IZLOŽENOG PRIJEDLOGA?

Dodatno tumačenje izloženog Prijedloga Urbanističkog plana uređenja sekundarnog gradskog središta Rujevica može se dobiti kod predstavnika Nositelja izrade unutar uredovnog vremena: utorkom od 12,00 do 15,30 sati i četvrtkom od 8,30 do 12,00 sati.

KAKO I DO KADA SE PODNOSE PRIMJEDBE, PRIJEDLOZI I MIŠLJENJA?

Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Prijedlog Plana mogu se za vrijeme trajanja javne rasprave (zaključno s 04. kolovoza 2024. godine) dostaviti u pisanom obliku, poštom na adresu Upravni odjel za urbanizam, prostorno uređenje i graditeljstvo, Titov trg 3, Rijeka ili predati osobno na istoj adresi, u pisarnici u prizemlju, na šalter broj 1, izjaviti u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari