SVE TRGOVINE OTVORENE I U VRIJEME RADOVA

Tower Center Rijeka uskoro u novom sjaju, ulazi u novu fazu renoviranja

Foto: Riportal.hr

Za vrijeme trajanja radova sve trgovine u Centru bit će otvorene

Preuređenje, osvježenje i modernizacija Tower Centra Rijeka, koje je po fazama krenulo još 2018. u fokusu će biti i ove godine.

Početkom 2022. godine Tower ulazi u novu fazu renoviranja koja će trajati do kraja svibnja. Nakon 15 godina od otvorenja, Centar započinje sa zamjenom podne i zidne keramike na hodnicima što će centru dati neku novu vizuru i potpuno novi sjaj. Navedeno preuređenje predstavlja značajan, velik i izazovan zahvat u kojem će biti zamijenjeno preko 10.000 m2 pločica. 

Veći dio radova odvijat će se u neradno vrijeme Centra, no dio tihih radova odvijat će se u radno vrijeme Centra, kako bi čim prije Tower Center Rijeka dobio novo ruho.

Radovi će biti organizirani tako da će sve trgovine cijelo vrijeme trajanja radova biti otvorene, što je najvažnije za sve kupce. Radovi započinju na 2. katu, a odvijat će se prema unaprijed definiranom okvirnom planu: 2. kat siječanj/veljača 2022, 3. kat veljača/ožujak 2022, 4. kat ožujak/travanj 2022, 1. kat , -1 i -2 kat travanj/svibanj 2022, 5.kat travanj /svibanj 2022.

„Vjerojatno će biti izazovno u pojedinim trenucima, no istinski vjerujemo u konačni rezultat, osvježen, ugodan i moderan Centar. Sve posjetitelje, poslovne partnere, zaposlenike unaprijed molimo za razumijevanje i strpljenje te se nadamo da će uskoro Tower Center Rijeka zasjati novim sjajem., kažu iz Tower Centra Rijeka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views