OGLASIO SE

Riječki svećenik koji je odbio krstiti dijete lezbijkama objavio sliku s MMA borcem s Platka

Foto: Župa sv. Križa - Rijeka

Riječki svećenik iz Župe Sv. Križa u gradskom naselju Srdoči oglasio se o napadaču s Platka, istreniranom MMA borcu Luki Tirielu Abramoviću. Kaže da nije sudac niti to smije biti, ali da će biti tihi molitelj za sve, piše Index.hr.

“Dragi moj Luka! Žao mi je što se ove nedjelje dogodila situacija i ponašanje koje nije ni malo primjereno niti opravdano. Pogodila me ova vijest za koju sam danas tek čuo. Nisam sudac niti to smijem biti, ali bit ću tihi molitelj za sve. Da se više nikad nikome ne dogodi. Mladi čovjek može biti ponesen svojom ne pažnjom ali to ga ne opravdava. Stoga molimo svi jedni za druge.

A svima kojima je sada najteže u boli na duši i na tijelu molim Gospodina za zdravlje i brzi oporavak. A nama svima neka ovo bude za opomenu. Ljubiti, opraštati i moliti za oprost”, napisao je na Facebooku svećenik Kristijan Zeba.

Zeba je svoj komentar napisao uz raniju objavu na Fejsu na kojoj je njegova fotografija s Abramovićem uz opis: “Nakon sv. Mise s našim MMA borcem i župljaninom Lukom Abramovićem”

Onaj svećenik koji je odbio krstiti dijete lezbijskog para začeto umjetnom oplodnjom

Podsjetimo, Kristijan Zeba je onaj svećenik iz Rijeke koji je odbio krstiti dijete lezbijskog para začeto umjetnom oplodnjom. 

Na pitanje kako zna da ga neće odgajati u duhu katoličke vjere odgovara: “Zato što su oni već u grijehu, njih dvoje je u grijehu jer žive u suprotnosti s naukom Katoličke crkve, a sami dobro znamo da je nauk Katoličke crkve da brak čine isključivo muškarac i žena, sve drugo je neprihvatljivo.”

“Moja je savjest potpuno čista i mislim da je to po meni jedino ispravno”, rekao je Zeba, prenosi Index.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja