NA 12 LOKACIJA

Galerija | Rijeka je dobila novu pješačku turističku signalizaciju, provjerite kako izgleda!

Turistička zajednica grada Rijeke obnovila je pješačku signalizaciju postavljenu na 12 gradskih lokacija, koja značajno olakšava snalaženje gostiju u destinaciji

Nova turistička signalizacija City lightovi, vitrine u kojima se nalaze plakati s kulturno-povijesno-informativnim sadržajima, gostima nude dodatne informacije u prostoru na licu mjesta. Turističkom signalizacijom, na području centra grada i na području Trsata, omogućava se kvalitetnije snalaženje u našem gradu, kako turistima tako i domicilnom stanovništvu, te lakši pronalazak atraktivnih gradskih lokacija, sukladno vlastitim preferencijama.

Sadržaj koji se nalazi na City lightovima preveden je na šest jezika i uz svaki jezik dodan je QR kod za dodatne informacije.

Turistička zajednica grada Rijeke kontinuirano radi na povećanju kvalitete ponude u destinaciji te potiče razvoj proizvoda koji utječu na izvrsno pozicioniranje Rijeke na turističkoj karti svijeta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari