HVALEVRIJEDNA AKCIJA

Školarcima iz Vukovara uz pomoć PGŽ organizirano ljetovanje na Velom Lošinju

Foto: Unsplash/A.O.

Na Jadran je noćas otputovala posljednja skupina od 47 vukovarskih osnovnoškolaca od 5. do 8. razreda osnovne škole koji će sljedećih sedam dana provesti u Lječilištu Veli Lošinj, zahvaljujući gostoprimstvu Primorsko-goranske županije.

Grad Vukovar i ove godine nastavio je s organizacijom besplatnih ljetovanja za djecu s područja grada Vukovara. Na ovom hvale vrijednom projektu možemo zahvaliti dobroj višegodišnjoj suradnji s prijateljima našega grada koji svoju prijateljsku narav nesebično pokazuju iz godine u godinu. Tako će ovoga ljeta nezaboravne uspomene s naše obale sa sobom ponijeti ukupno 157 učenika, u čijoj pratnji je bilo ukupno 10 voditelja“, rekao je gradonačelnik Ivan Penava koji je vukovarske osnovnoškolce ispratio na put prema Jadranu.

U razdoblju od 3. do 10. srpnja 27 vukovarskih osnovnoškolca od 5. do 8. razreda koji su postigli zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima, a pri tome su odlični učenici, krstarili su Jadranom u pratnji dva voditelja i organizaciji opatijske tvrtke Katarina-line d.o.o.

VIDEO DANA:

Općina Dugopolje za 36 djece od 2. do 4. razreda osnovne škole uz pratnju dva voditelja organizirala je ljetovanje na otoku Čiovu, dok su Primorsko-goranska županija i Lječilište Veli Lošinj ove godine organizirali sedmodnevna ljetovanja u Lječilištu Veli Lošinj u dva termina po 47 djece i tri voditelja, i to prvo od 10. do 17. srpnja, dok je drugu skupinu koja ljetuje od 17. do 24. srpnja 2021. godine noćas ispratio gradonačelnik Penava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari