SLAVIO SE ZADNJI DAN ŠKOLE: Riječki učenici u parkovima i na plažama ostavili gomile smeća!

Foto: facebook Jadranka Gaća

Mnogi đaci diljem Lijepe naše jučer su slavili zadnji dan škole, a mnogi su si dali (i previše?) oduška neobuzdanim proslavama

Oko pola milijuna učenika od danas je na praznicima. Dugo toplo ljeto od 86 slobodnih dana je pred njima. Za one sa zaključenim jedinicama bit će i radno.

Praznici počinju za gotovo pola milijuna srednjoškolaca i osnovnoškolaca diljem Hrvatske. Svi osim maturanata već sada uživaju u praznicima koji traju sve do 5. rujna.

Mnogi đaci jučer su proslavili zadnji dan škole, a mnogi su si dali (i previše) oduška neobuzdanim proslavama. U tome nisu previše marili ni na okoliš, pa su se tradicionalna mjesta slavlja riječkih učenika jučer našla puna smeća, izazivajući ljutnju građana koji su u velikom broju reagirali na taku situaciju na društvenim mrežama.

Žurkovo (Foto: Paola Medved)
Žurkovo (Foto: facebook Paola Medved)

Bilo bi lijepo kada bi se napokon, nakon ovoliko godina, pronašao neki model okupljanja svih slavljenika i obilježavanja kraja škole na učenicima zabavan , ali i po okolinu neškodljiv način.

smeće jadranka gaća2
Foto facebook Jadranka Gaća
smeće jadranka gaća
Foto facebook Jadranka Gaća

smeće eugen kumičić jadranka gaća

smeće viviana bošković perić
Foto facebook Viviana Bošković Perić

Ljuti i grafiteri!

Ljuti su i ulični umjetnici-grafiteri koji su na autobusnoj stanici Kukuljani, prema izvoru Riječine, još prije godinu dana narisali lijepi grafit u čiju se izradu uložilo puno truda i vremena, a onda, kako kažu, “dođu balavci od 14 godina i zašaraju sve.”. Ovo “klincima” zaista nije trebalo!

šteta1 šteta2 šteta3 šteta4

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari