UZ 60. ROĐENDAN

Super povoljno učlanjivanje: Gradska knjižnica Rijeka u petak 9. 12. ima akciju “u pola cijene”

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Gradska knjižnica Rijeka ove godine obilježava 60. obljetnicu formalnog nastanka prethodnice Gradske biblioteke Rijeka, a tim povodom u petak 9. 12. ionako povoljnu članarinu prepolavljuje

Tako se u petak 9. 12. svi od 0 do 110 godina starosti (da, može se učlaniti i novorođenče kao i baku od 100 godina) mogu upisati ili obnoviti članstvo pred istekom u Gradskoj knjižnici Rijeka za simboličnih 26,37 kuna. Plaćanja je moguće izvršiti gotovinski i kartično, a potonje je svakako sugerirano.

Upis/obnova članstva se mogu izvršiti u svim odjelima i ograncima Knjižnice (Središnji odjel Palača Modello, Središnji odjel Filodrammatica, Dječji odjel Stribor – Dječja kuća, Narodna čitaonica, ogranci Drenova, Zamet, Turnić, Trsat, Knjižnica Čavle, Knjižnica Vid Omišljanin).

Pri upisu potrebno je ispuniti upisnicu koja za mlađe od 16 godina mora biti potpisana i od strane roditelja, a zbog jednostavnosti preporučuje se preuzimanje potrebne upisnice s web stranice. 

Upis je moguće izvršiti i online putem Rijeka City Card portala ovdje.

Napominje se da iskaznica vrijedi na svim lokacijama tako da nije važno mjesto na kojem se učlanujete jer se s njom može neometano koristiti cijelu mrežu Gradske knjižnice Rijeka. Sve lokacije i 9. prosinca rade od 8 do 19 i 30 sati te je do tada moguće iskoristiti mogućnost.

Akcije ovog tipa imaju prvenstveno cilj dodatno skrenuti pažnju na čitalačku kulturu, užitak čitanja, kreativnosti i mogućnosti koje pruža Gradska knjižnica Rijeka. Ujedno, ovo je i mala zahvala za svo strpljenje tijekom ovogodišnjih zatvaranja Središnjeg odjela Filodrammatica i Palača Modello koji su prolazili pripreme za selidbu u novu knjižnicu u kompleksu “Benčić”.

Ovo je i prva takva akcija u razdoblju bez posebno restriktivnih mjera borbe protiv pandemije nada je i posljednja u starim prostorima. A kako je to živjeti s novim posebno možete vidjeti u Dječjoj kući gdje također možete iskoristiti pogodnosti akcije učlanjivanjem u Dječji odjel Stribor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari