EVO DETALJA

Počinje javna rasprava o Studiji o utjecaju na okoliš luke nautičkog turizma Porto Baroš

default

Primorsko-goranska županija objavljuje početak javne rasprave o Studiji o utjecaju na okoliš luke nautičkog turizma Porto Baroš.

Javna rasprava o Studiji o utjecaju na okoliš luke nautičkog turizma Porto Baroš započet će 7. prosinca  2022. i trajat će do 5. siječnja 2023. godine.

Tijekom javne rasprave, javni uvid u Studiju može se obaviti u prizemlju upravne zgrade Grada Rijeke, Titov trg 3, Rijeka, radnim danom od 9.00 do 15.00 sati.

Studija će s danom početka javne rasprave biti objavljena javnosti i zainteresiranoj javnosti i na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Javno izlaganje o Studiji održat će se u utorak, 20. prosinca 2022. u Vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16, Rijeka, s početkom u 16.00 sati.

Vezano uz trenutnu epidemiju Covid-19 virusa u Republici Hrvatskoj, javni uvid i javno izlaganje će se osigurati i provesti sukladno važećim epidemiološkim preporukama.

Za vrijeme trajanja javne rasprave prijedlozi, mišljenja i primjedbe javnosti dostavljaju se, zaključno s danom završetka javne rasprave, na sljedeće načine:

  • upisivanjem u knjigu primjedbi koja će biti dostupna na mjestu javnog uvida,
  • davanjem u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja,
  • dostavom u pisanom obliku na adresu: Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, Rijeka, Riva 10, s naznakom Javna rasprava o Studiji o utjecaju na okoliš luke nautičkog turizma Porto Baroš, Grad Rijeka,  Primorsko-goranska županija.

Osim toga, primjedbe i prijedlozi na Studiju mogu se dostaviti i na e-mail adresu: vjekoslava.hrvatin@pgz.hr.

Prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji se dostavljaju pisanim putem moraju biti napisani čitko i razumljivo, uz ime i prezime, adresu i potpis podnositelja.

Svi prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari