U Rijeci gostuje poznati psihijatar i odgovara na neobično ali vrlo zanimljivo pitanje!

Foto: Karlo Dabo

Zanimljivo predavanje zagrebačkog psihijatra ove srijede u Središnjem odjelu Gradske knjižnice

U srijedu 10. travnja u 18 sati u Središnjem odjelu Gradske knjižnice Rijeka (palača Modello) gostuje psihijatar Robert Torre koji će predstaviti knjigu “Ima li života prije smrti? – Iskustvo prvog lica“.

Autor je nekoliko knjiga s područja psihijatrije ovisnosti te u javnosti zapaženog kritičkog pamfleta “Prava istina o psihijatriji”.

U svojoj novoj knjizi “Ima li života prije smrti? – Iskustvo prvog lica” sudi život iz samog života. Pokazuje što se iz ovog sada-i-ovdje života, bez ikakvih izvanjskih pretpostavki, može reći o ovom sada-i-ovdje životu.

Iako psihijatar i psihoterapeut, ovdje istupa kao svojevrsni stručnjak za ljudsko iskustvo, jer utemeljenju počela razborito vođenog života psihoterapija naprosto nije dorasla, nego samo egzistencijalistička filozofija. Utoliko je ovo nesvakidašnja knjiga samopomoći, s jasno izloženim odgovorima na pitanja što je život i kako ga živjeti.

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari