U Rijeci panika oko koronavirusa uzela maha: “Zbog koronohisterije smo prisiljeni otkazati predstavu”

FOTO: Facebook/ Iz predstave Rokam do jaja

Izgleda da je panika oko koronavirusa u Rijeci uzela maha pa su organizatori javnih okupljanja u zatvorenom prisiljeni otkazati događaje iako okupljanja u zatvorenom i dalje nisu zabranjena

Načelnik Stožera civilne zaštite PGŽ, zamjenik župana Marko Boras Mandić, na današnjoj press konferenciji kazao je da su na jučerašnjoj sjednici izdane preporuke o postupanjima a jedna od njih je da se zamoli organizatore javnih okupljanja u zatvorenim prostorima da se prethodno konzultira Stožer oko procjene eventualnih rizika, ali da za sada nema zabrane takvih okupljanja.

Redatelj predstave Ri Teatra je zbog, kako kaže, „koronohisterije“ bio prisiljen otkazati predstavu koja se trebala održati ovog vikenda u KUC Kalvarija. Naime, u posljednih nekoliko dana događalo se kontinuirano otkazivanje rezervacija.

„Nažalost, zbog masovne koronohisterije prisiljeni smo otkazati predstavu “Rokam do jaja” koja se trebala odigrati ovaj vikend. Rokat ćemo se do jaja neki drugi vikend. Do tada, uživajte“, napisao je redatelj David Petrović u Facebook grupi Ri Teatra.

Rokam do jaja je glazbena komedija uspješnica Ri Teatra smještena u vremenu 1978. godine u bivšoj Jugoslaviji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari