SVE ONLINE

U Rijeci uveden online redomat za kupnju autobusnih i parkirališnih karata

Na stranici web trgovine „Rijeka City Card“ omogućen je online pregled i podizanje rednih brojeva za redomat na prodajnom mjestu Rijeka plus na Jelačićevom trgu.

Samo korisnici registrirani i prijavljeni na RCC web trgovinu mogu zatražiti broj i dobiti dodatne informacije o vremenima čekanja i obrade, dok je bez prijave moguć samo pregled podataka o rednim brojevima koji su trenutno u obradi te koliko je brojeva u redu čekanja.

Na redomatu je moguće podići redne brojeve za kupovinu parkiranih karata (povlaštenih, mjesečnih, tjednih i dnevnih), prodaju mjesečnih i godišnjih prava vožnje te ostalih vrsta karata na linijama Autotroleja, kao i izdavanje RCC kartice.

Redomat je dostupan putem poveznice https://redomat.rijekacitycard.hr.

VIDEO DANA:

Online kupovina karata i izrada RCC kartice

Osim na prodajnom mjestu Rijeka plusa, autobusne i parkirne karte moguće je kupiti putem web portala https://www.rijekacitycard.hr/hr, a odnedavno je omogućena i njezina online izrada RCC kartice, uz dostavu na kućnu adresu.

Gradskom karticom „Rijeka City Card“ (RCC karticom) omogućeno je brže i jednostavnije korištenje gradskih usluga.

Trenutno se karticu može koristiti kao:

Naknada za izdavanje kartice je 20 kuna, a za starije od 65 godina 15 kuna, s time da se dostava kartice na kućnu adresu naplaćuje 13 kuna.

Više o funkcionalnostima i izdavanju gradske kartice na mrežnim stranicama Rijeka City Card.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari