U SRIJEDU PROMJENA VREMENA: Veće količine oborina pa znatan pad temperature!

U drugoj polovici tjedna očekuju nas drugačiji klimatski uvjeti.

Danas će vrijeme na sjevernom Jadranu i u unutrašnjosti biti pretežno oblačno i tek djelomice sunčano, ali uglavnom suho. U Dalmaciji će prevladavati pretežno sunčano

U unutrašnjosti i gorskim predjelima ponegdje se očekuje magla. Vjetar će biti slab do umjeren, u gorju prolazno i jak jugozapadni, a na Jadranu slabo do umjereno jugo. Najviša dnevna temperatura zraka većinom će se kretati od 12 do 17 °C.

Sutra će vrijeme biti vrlo slično današnjem, ujutro ponegdje u unutrašnjosti uz kratkotrajnu maglu. Vrlo malo kiše moguće je tek na širem riječkom području. Puhat će umjereni vjetar, krajem dana ponegdje i jak jugozapadni, u Dalmaciji jugo, piše DHMZ.

I dalje će prevladavati razmjerno toplo vrijeme.

prognoza vremena

No u drugoj polovici tjedna očekuju nas drugačiji klimatski uvjeti. Već u srijedu očekuje se značajna promjena vremena! Prema sedmodnevnoj prognozi na stranicama DHMZ-a, u srijedu se očekuje naoblaka s obilnom kišom, a temperatura će pasti i na 2°C.

U četvrtak, petak i subotu bit će još i hladnije, naime, u četvrtak će temperatura pasti na nulu, a u petak i subotu spustit će se i na -1°C. U nedjelju se opet očekuju obilnije kiše, ali uz lagano zatopljenje.

kiša damir kvajo

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari