SVE JE SPREMNO!

U Tower Centeru Rijeka mnoge pogodnosti za kupce povodom otvaranja trgovina u ponedjeljak!

Foto: Riportal.hr

Sigurni smo u to da tisuće kupaca jedva čeka ovaj trenutak

Od ponedjeljka 11. svibnja, nakon skoro dva mjeseca zbog pandemije koronavirusa, svoja vrata ponovno širom otvaraju i trgovine u trgovačkim centrima! Hrvatski zavod za javno zdravstvo tim je povodom objavio preporuke za zaštitu kupaca i zaposlenika u trgovačkim centrima tijekom epidemije koronavirusa.

Općenita je preporuka da se, uz održavanje propisanog razmaka od 1,5 metra, unutar centra boravi što kraće te da se ograniči broj kupaca kako se izbjegle gužve i bliski kontakt među velikim brojem ljudi.

Međutim, posve smo sigurni u to da će naši građani, i do sada poznati kao odgovorni i disciplinirani (što se odražava i u tome da u Primorsko-goranskoj županiji već 18 dana nema novih pozitivnih osoba na koronavirus!), u jako velikom broju pohrliti u posjet svojoj omiljenoj shopping-destinaciji – riječkom Toweru!

A u Toweru je pripremljen niz iznenađenja i pogodnosti za posjetitelje. Otvorit će se gotovo sve trgovine, jedino će kino pričekati, vjeruje se, 18. svibanj za ponovno prikazivanje filmova za filmoljupce.

Za početak će trgovine u Centru raditi od ponedjeljka do subote od 10:00 – 20:00, osim Interspara od 8:00 – 22:00 i Muellera od 8:00- 21:00, dok će ugostitelji raditi od 8:00 – 22:00.

Detaljnije radno vrijeme možete svakodnevno provjeriti i na mrežnim stranicama Tower Centra Rijeka odnosno njihovim profilima na društvenim mrežama popur Facebooka,

Iz Tower centra apeliraju na sve posjetitelje da prilikom ulaska u centar dezinficiraju ruke, nose maskice, poštuju fizičku udaljenost od 2 metra, koriste beskontaktno plaćanje, često peru ruke, izbjegavaju rukovanje…

“Tower Center Rijeka je od početka krize bio u kontaktu s nadležnim tijelima te su se pojedine mjere već prije uvele. Tako su ugrađeni dispenzeri za dezinfekciju na svim ulazima u centar, istaknute sve smjernice Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a redovito čišćenje i dezinfekcija se rade s posebnom pažnjom u cijelom prostoru.”, poručuju iz Tower centra Rijeka.

I konačno, iz Towera za prvi dan “života poslije korone” najavljuju
brojne popuste i pogodnosti u trgovinama.

“Očekuje se široki izbor prije svega proljetnih kolekcija odjeće i obuće. Naši trgovci će povodom otvorenja nuditi brojne popuste dobrodošlice te razne pogodnosti. Tower Centar će uz to nagraditi sve članove Tower Golden kartice s duplim bodovima za ostvarene kupovine. Tako želimo zaželjeti dobrodošlicu svima kojima je shopping u Toweru nedostajao”, poručila je direktorica Maja Baković.

Povezani VIDEO: