GODINAMA POMAŽU KBC-U

Udruga Nada donirala hladnjak Klinici za radioterapiju i onkologiju riječkog KBC-a

Udruga žena operiranih dojki Nada iz Rijeke prikupila je sredstva za nabavu hladnjaka koji je u danas uručen Klinici za radioterapiju i onkologiju KBC-a Rijeka

Na primopredaji su se udruzi Nada prigodno zahvalile zamjenica ravnatelja KBC-a Rijeka Nikolina Đuran, pomoćnica ravnatelja KBC-a Rijeka za sestrinstvo Snježana Juričić, v. d. predstojnika Klinike za radioterapiju i onkologiju doc. dr. Ivana Mikolašević i voditeljica Dnevne bolnice Klinike za radioterapiju i onkologiju dr. Jasna Marušić.

Udruga Nada koja godinama pomaže KBC-u Rijeka kako bi korisnicima olakšali i skratili ionako teške dane, utvrdila je potrebu za doniranjem hladnjaka koji će se koristiti u Dnevnoj bolnici Klinike za radioterapiju i onkologiju. Ujedno, udruga Nada je donirala i 20 praktičnih torbica za nošenje drena nakon operacije, izrađenih vrijednim rukama članica udruge.

 V. d. predstojnika Klinike doc. Mikolašević, uz zahvalu svim članicama Nade na kontinuiranom trudu svih ovih godina da učine dnevni boravak pacijentima lakšim i ugodnijim, predstavila je i napore KBC-a na poboljšanju uvjeta boravka pacijenata u bolnici.

Miranda Zakarija, predsjednica riječke Udruge žena operiranih dojki Nada, izrazila je vjeru da i će i nadalje moći pomagati, dodajući da članice udruge znaju što znači primati kemoterapiju i koliko vrijedi ljubazno osoblje koje vraća nadu u život.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari