ULAGAČI U RIJEKU I OKOLICU, KRENITE! Na novoj web stranici 120 investicijskih projekata s područja Primorsko-goranske županije

Foto: Damir Kvajo

Primorsko-goranska županija pustila je u funkciju novu web stranicu za poticanje ulaganja www.invest.pgz.hr

Web stranica www.invest.pgz.hr predstavlja online bazu gotovo 120 investicijskih projekata s područja Primorsko-goranske županije, iz sektora prometa, turizma, zdravstvenog turizma, energetike, projekata poduzetničko-poslovne infrastrukture, društvene infrastrukture, sporta i rekreacije, zimskih sportova, marina i luka.

Stranica daje i pregled poslovnih zona na području Županije, kao i projekata iz sektora marikulture te luka nautičkog turizma na sveukupno četiri jezika – hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom. Predstavljeni su investicijski projekti od državnog, regionalnog i lokalnog značaja, ali i projekti privatnih investitora.

Lista investicijskih projekata pruža potencijalnim domaćim i stranim ulagačima informacije o samom projektu, njegovoj lokaciji, vlasništvu, modelima realizacije, daje popis pripremljene dokumentacije te kontakt podatke.

S web stranice mogu se preuzeti i detaljni opisi investicijskih projekata na svim dostupnim jezicima u PDF formatu.

Ukoliko imate projekt za koji tražite ulagača ili strateškog partnera i želite da se on nalazi na ovoj web stranici, slobodno se obratite mailom na: razvoj@pgz.hr .

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari