NAELEKTRIZIRANA ATMOSFERA

Galerija | UOČI DERBIJA Naljepnice, vijenci, apeli navijačima… Jake snage policije na ulicama Rijeke, ništa se ne prepušta slučaju

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Hajduk (Stadion HNK Rijeka, 18.30 sati) u utakmici 11. kola SuperSport HNL-a

Nažalost, prije same utakmice usijala su se prepucavanja između navijača oba kluba. Takozvani “navijački folklor” pojavom naljepnica “Umri Livaja” i noćašnjom akcijom Torcide na Kantridi dosegao je točku ključanja i stoga se usrdno nadamo da sve neće poprimiti još ružniju i tragičniju notu.

A da se slučajno ne dogodi upravo neka takva eskalacija navijačkog nasilja brinu ovih dana razni rodovi MUP-a. Tako su danas na riječkim ulicama primjetne jake snage policije, najviše oko tradicionalnih okupljališta građana poput trgova i ugostiteljskih objekata.

Podsjetimo, posebnim uputama i apelima za navijače oglasili su se i Policijska uprava primorsko-goranska i HNK Rijeka. Nadamo se da su upute i poruke naišle na plodno tlo i da će Jadranski derbi prpteći u normalnim uvjetima.

Naravno, uz pobjedu Rijeke!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari