Damir Kedžo u subotu na koncertu na Rijeka Boat Show predstavlja i “morski” hit “Vidi se izdaleka”!

Videospot za Damirov posljednji i sveprisutni hit sniman je uglavnom na moru i na primorskim lokacijama pa je logično da ga u Rijeci premijerno izvede uživo na pozornici Rijeka Boat Show

Naš popularni pjevač Damir Kedžo u subotu 28. rujna s početkom u 17 sati održat će besplatan koncert uživo s bendom u okviru manifestacije Rijeka Boat Show koja je otvorena danas na Gatu Karoline Riječke.

(FOTO) Svečano otvoren Rijeka Boat Show: Atraktivna plovila izazvala veliku pažnju Riječana i gostiju!

Brojni posjetitelji moći će tako,za simboličnu cijenu ulaznice za RBS,uživati u koncertu pjevača koji već dugi niz godina niže uspjehe na hrvatskoj glazbenoj sceni: još od tinejdžerskih dana i zapaženih nastupa u televizijskim hit-emisijama Story Super Nova Music Talent Show odnosno Tvoje lice zvuči poznato, preko uspjeha na glazbenim festivalima (pobjeda na 66. Zagrebačkom ftivalu s pjesmom „Srce mi umire za njom“) do zapaženih nastupa na međunarodnoj sceni (pobjeda na festivalu “Novi val” u Rusiji!).

Videospot za Damirov posljednji i sveprisutni hit “Vidi se izdaleka” sniman je uglavnom na moru i na primorskim lokacijama pa je nekako i logično da ga u Rijeci premijerno izvede uživo upravo na pozornici Rijeka Boat Show.

Besplatan koncert bi trebao početi u subotu u 17 sati, a pogledati ga mogu svi oni s kupljenom ulaznicom za Rijeka Boat Show.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari