LJETO NA GRADINI: Popularni Damir Kedžo u subotu na Trsatskoj gradini

Višestruko nagrađivan i jedan od najomiljenijih hrvatskih pop izvođača, Damir Kedžo održati će svoj treći koncert na Trsatskoj gradini. Ovaj svestrani glazbenik, koji u proteklih nekoliko godina niže glazbene uspjehe, zabavit će publiku na Trsatu u subotu, 12. kolovoza izvedbom autorskih skladbi, ali i obradama svjetskih hitova te pružiti nezaboravan glazbeni događaj u intimnoj atmosferi Trsatske gradine.

Talentirani Kedžo protekle je godine iznjedrio nekoliko hitova, a njegove pjesme uspinju se prema vrhu na domaćim top ljestvicama, dok je svoju multitalentiranost potvrdio i na kazališnim daskama. Kedžo se vraća na Gradinu – mjesto na kojem je i izveo svoj prvi samostalni koncert gdje će i ovoga puta posjetitelje povesti na putovanje svojim glazbenim svijetom te  jedinstvenim vokalom osvojiti publiku.

U veljači ove godine Kedžo je u suradnji s pjevačicom Zsa Zsa izdao singl “Sve u meni se budi”, koji je poharao radijske top ljestvice, a na Youtube kanalu pogledan je više od milijun puta.

Početak koncerta je u 21.30 h, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20.30 h. Cijena ulaznice iznosi 70, a na dan koncerta 80 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari