PROMOCIJA I RAZVOJ VOLONTERSTVA

VoLi – Objavljen natječaj za godišnju nagradu volonterima Liburnije

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Natječaj VoLi 2020. provodi se povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera (5. prosinca), a s ciljem promocije i razvoja volonterstva, prepoznatljivosti volontera i vrednovanja njihovog doprinosa zajednici na području Liburnije.

Natječaj za volontere Liburnije pokreću Udruga Žmergo, Gradsko društvo Crvenog križa Opatija i Udruga za razvoj kulture mladih Kulturni front s ciljem promocije i razvoja volonterstva, prepoznatljivosti volontera i vrednovanja njihovog doprinosa zajednici na području Liburnije.

Organizatori pozivaju sve organizacije, ustanove, poslovne subjekte kao i pojedince da prijave svoje volonterske programe, akcije, volonterske angažmane u različite kategorije u sklopu natječaja.

Nakon zaprimljenih prijava, žiri sastavljen od predstavnika jedinica lokalnih samouprava na Liburniji, stručnjaka i organizatora (Opatija, Lovran, Mošćenička Draga, Matulji) će odabrati pobjednike u svakoj od kategorija

ROK

Prijave su otvorene od 26. listopada do 24. studenog 2020.

PRIJAVITELJI

Na natječaj se mogu prijaviti:

  1. fizičke osobe (minimalna dobna granica jest navršenih 15 godina)
  2. pravne osobe npr. udruga, organizacija, ustanova, poduzeće i sl.

Prijavitelji kao i kandidati za nagrade moraju imati prebivalište / sjedište na području Liburnije (Opatije, Lovrana, Mošćeničke Drage i Matulja), odnosno volonterska akcija i/ili volonterski angažman mora biti proveden na području Liburnije.

NATJEČAJNA DOKUMENTACIJA

VoLi 2020. Pravila natječaja

Poveznica na online obrazac prijave

U SLUČAJU POOŠTRAVANJA EPIDEMIOLOŠKIH MJERA

Svečana dodjela nagrada pobjednicima 4. prosinca 2020. ovisit će o daljnjem razvoju epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj uzrokovane virusom SARS-CoV-2, a s ciljem zaštite života i zdravlja građana. Rezultati natječaja će biti objavljeni 5. prosinca 2020. na internetskoj kao i na Facebook stranici Volontera Liburnije – VoLi

INFORMACIJE

Pitanja u vezi natječaja i upite slati na volonteri@zmergo.hr.

Pratite natječaj, projekt i aktivnosti vezane uz VoLI na web i FACEBOOK stranici Udruge Žmergo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari