ZA UREĐENJE RIJEČKIH IGRALIŠTA

Za uređenje riječkih igrališta! U subotu na Zametu peto izdanje Gospodarskih igara PGŽ

Ove subote na Zametu održat će se 5. Gospodarske igre PGŽ koje će okupiti gospodarstvenike i predstavnike tvrtki u zajedničkom cilju, uređenju riječkih igrališta.

Petnaestak ekipa odmjerit će snage u malom nogometu, stolnom tenisu, pikadu, šahu, košarci 3 na 3, te briškuli i trešeti, dok će večernji sati biti rezervirani za glazbeno-zabavni program.

Peto izdanje ove akcije najavio je Milan Vukajlović, inicijator i voditelj projekta, podsjetivši kako je zahvaljujući novcu prikupljenim u okviru Gospodarskih igara, obnovljeno nekada derutno igralište na Zametu.

“Premda uvijek postoje stvari koje je potrebno doraditi, igralište na Zametu na neki smo način doveli do kraja. Zbog toga smo ove godine pokrenuli novu akciju pod nazivom “Jedan kvart – jedan koš”, a u suradnji s Riječkim programom lokalnog partnerstva, Primorsko-goranskom županijom i gospodarskim subjektima imamo za cilj nastavak uređenja vanjskih košarkaških igrališta”, istaknuo je Vukajlović.

U ime Primorsko-goranske županije obratila se resorna pročelnica Sonja Šišić, pohvalivši inicijativu koja je lokalnu zajednicu i gospodarstvenike okupila u plemenitom cilju uređenja košarkaških igrališta.

“Inicijativa Milana Vukajlovića i Košarkaškog kluba Zamet dokazuje da srce ostavljaju na terenu, ali isto tako da srce ostavljaju za teren. Zahvaljujem im na tome. Uvijek ćemo se rado pridružiti takvim vrijednim inicijativama kojima se djeci i mladima omogućava da se u svom kvartu bave sportom, druže i organiziraju razne zabave te se nadamo da će ova inicijativa još dugo živjeti s nama”, kazala je pročelnica Šišić, dok je Nina Jerković, direktorica agencije Dux nekretnine i predstavnica gospodarskih subjekata, istaknula važnost sporta u životu pojedinca, a pritom i korist ulaganja u sport i mlade.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari