ZABAVA NA 4.000 „KVADRATA“: Tower WinterLand do 15.siječnja posjetiteljima nudi mnoštvo programa

Uz klizalište na zatvorenom i Bowling Centar koji će se uskoro otvoriti, tu je još niz radionica, koncerata, predstava i tuluma na ledu, za najmlađe i za odrasle

Riječki Tower Centar od ovog vikenda dom je velikom zimskom obiteljskom centru „Tower WinterLandu“, koji na 4.000 kvadratnih metara posjetiteljima nudi ono najbolje od blagdanske zabave.

Nakon uspješne prošlogodišnje manifestacije koja je okupila brojne posjetitelje u prostoru nekadašnjeg Semerara, na 4. katu Tower Centra Rijeka, Tower WinterLand ponovo donosi brojne atraktivnosti i puno zabave. U prostoru je postavljeno veliko klizalište na zatvorenom, uz posebnu ledenu stazu, koja je još veća u odnosu na prošlogodišnju, veliki dječji zabavni centar, ukusna gastronomska ponuda i brojna zabavna događanja.

Nakon samog otvorenja koje su mnogi Riječani već iskoristili za zabavu na ledu, na red stiže skorašnje otvorenje Bowling Centra, po svemu sudeći, ultimativne atrakcije ovogodišnjih blagdana u Rijeci. Američki bowling svojim konceptom zabavnog kuglanja privlači čitave obitelji od najmlađih do najstarijih, a posebnim dijelom pod nazivom cosmic ili disco bowling pretvara prostor bowling centra u lokaciju najbolje zabave i večernjeg izlaska. Sve one koji se po prvi put susreću s ovim atraktivnim sportom, dočekati će educirani instruktori koji će ih uputiti u sva pravila i čari bowlinga.

klizaliste-2

No, osim Bowling Centra treba istaknuti i da nas očekuje zanimljiv program u Tower WinterLandu, poput dočeka Sv. Nikole , koji 6. prosinca dolazi s Krampusom i Anđelom, u 17 sati te priprema razne kreativne radionice, igre iznenađenja, plesne igre i naravno darivanje najmlađih.

Zatim ste pozvani, u nedjelju, 11.12. na Violetta dance class, raspjevani i rasplesani tulum koji počinje u 11 sati, odnosno na Snježnu kraljicu u poslijepodnevnom terminu, od 16 do 19 sati gdje će najmlađi moći pjevati i plesati s Elsom i omiljenim snjegovićem.

Vikend iza toga očekuju nas trollovske igre, radionice i zimska olimpijada (složene igre u prekrasnim kostimima i druženje sa poznatim likovima), a za Badnjak Božićna predstava, radionice, mini facepaint i neizbježno druženje sa Djedom Božićnjakom.

Najmlađi su pozvani na plesne radionice u jutarnjim satima, svake subote u prosincu, odnosno radionice HAPPY SRIJEDA na kojima će se izrađivati i ukrašavati šibe za Sv. Nikolu, kuglice za bor, pisma Djedu Božićnjaku, čestitke za Božić, a tu je još i Božićni koncert iznenađenja, dječji doček Nove Godine, te završni party na ledu, u siječnju.

Odrasli će svoj gušt pronaći svake srijede uz „DISKO NA LEDU“ – DJ/Live Music After Party 20 do 22 ili na RETRO DISCO BOWLING – DJ/Live Music After Party svakog četvrtka od 20 do 22 sata. Cjelokupni program traje do 15. siječnja i može se redovito pratiti na web stranici Tower Centra Rijeka, na webu www.bozicurijeci.com i na Facebooku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari