EVO DETALJA

Zahtjevi za pomoć za opatijske umirovljenike primaju se do kraja veljače

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Podsjećamo umirovljenike s mirovinom do 4.000 kn da se zahtjevi za pomoć za umirovljenike (uskrsnica i božićnica) zaprimaju do kraja veljače, a zahtjevi za financiranje dopunskog zdravstvenog osiguranja do kraja listopada 2022. godine.

Uz zahtjev za pomoć za umirovljenike potrebno je dostaviti:

  • zadnji odrezak od mirovine
  • preslika potvrde banke s podatkom o IBAN broju računa (ili preslika kartice bankovnog računa)
  • rješenje o priznavanju prava na mirovinu (ISKLJUČIVO ZA KORISNIKE KOJI SU STATUS UMIROVLJENIKA STEKLI U 2021. ILI 2022.GODINI)

VIDEO DANA:

Uz zahtjev za pomoć za financiranje dopunskog zdravstvenog osiguranja potrebno je dostaviti:

  • zadnji odrezak od mirovine
  • preslika potvrde banke s podatkom o IBAN broju računa (ili preslika kartice bankovnog računa)
  • rješenje o priznavanju prava na mirovinu (ISKLJUČIVO ZA KORISNIKE KOJI SU STATUS UMIROVLJENIKA STEKLI U 2021. ILI 2022. GODINI)
  • potvrda/ugovor o VAŽEĆEM dopunskom zdravstvenom osiguranju.

Zahtjevi za pomoć za umirovljenike te za pomoć za financiranje dopunskog zdravstvenog osiguranja u 2022. godini dostupni su u PRIVITKU , kao i na mrežnim stranicama Grada Opatije pod rubrikom OBRASCI te u pisarnici Grada Opatije.

Zahtjevi s potrebnom dokumentacijom mogu se predati u pisarnicu Grada Opatije (svaki radni dan od 9-14 h), poslati poštom (Grad Opatija, M.Tita 3) ili dostaviti mailom na adresu pisarnica@opatija.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari