PAR KONFERENCIJA

Zamjenik župana Petar Mamula na međunarodnoj konferenciji o liderstvu

Zamjenik župana Petar Mamula sudjelovao je na konferenciji PAR International Leadership Conference – PILC pod nazivom „Strateško liderstvo“, u organizaciji Visoke poslovne škole PAR i u suradnji sa ovogodišnjom zemljom partnerom, Ukrajinom.

„U prosincu 2021. godine kada smo prilikom posjeta gospodarske delegacije Kijevu dogovarali zemlju partnera Ukrajinu, nitko nije očekivao da će se samo dva mjeseca kasnije čitav svijet okrenuti naglavačke“, izjavila je dekanica PAR-a Gordana Nikolić te zaključila kako je upravo ukrajinska situacija dokaz koliko je liderstvo važno u upravljaju krizama.

Zamjenik župana Petar Mamula zaželio je okupljenima uspješan rad na konferenciji te čestitao Visokoj poslovnoj školi PAR 15. godišnjicu rada uručivši dekanici prigodni poklon.

VIDEO DANA:

„Liderstvo je ključna osobina u svakoj sferi života, a to se posebno pokazuje u posljednje vrijeme kada smo suočeni s nizom kompleksnih kriza i izazova“, zaključio je Mamula.

Sudionicima konferencije obratili su se i gradonačelnici Rijeke i Opatije, Marko Filipović i Fernando Kirigin, Iryna Sopilko, dekanica Pravnog fakulteta s Nacionalnog zrakoplovnog sveučilišta iz Kijeva, Nenad Seifert, direktor Regionalnog ureda HUP-a, Dragan Kovačević, potpredsjednik HGK za poljoprivredu i turizam te Victoria Zinchuk, direktorica EBRD-a za Hrvatsku.

 

Konferencija PILC uključuje znanstveni i stručni program, a nudi priliku za prezentaciju radova iz područja vodstva na znanstvenom programu, ali i mogućnost stjecanja vještina vodstva u stručnom dijelu programa. Ovogodišnje izdanje konferencije bavi se, između ostalih, pitanjima organizacijskih procesa, utjecaja vodstva na procese i poslovni uspjeh tvrtke i upravljanja timovima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari