Želite pjevati na svečanom otvorenju EPK 2020? Zbor “Jeka Primorja” traži pjevače

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Mješoviti riječki pjevački zbor KUU „Jeka Primorja“  u suradnji s društvom RIJEKA 2020. poziva sve zainteresirane pjevačice i pjevače lijepog glasa da se uključe u zajedničko pjevanje na otvorenju projekta Europske prijestolnice kulture 2020., koje će se održati 1. veljače 2020. godine.

“Želja nam je na jednom mjestu okupiti sve one koji žele dati svoj doprinos i svojim glasom uveličati ovaj značajni događaj. Posebno trebamo pjevačke glasove sopran, tenor i bas.

Ukoliko se prepoznajete u ovom pozivu ili prepoznajete nekog od svoje rodbine ili prijatelja sve što trebate učiniti je prijaviti se i poslati svoje ime i prezime, godinu rođenja, pjevački glas (sopran, alt, tenor ili bas) te kratki opis eventualnog pjevačkog iskustva na adresu elektroničke pošte: jekaprimorja@yahoo.com , najkasnije do subote, 11. siječnja 2020. godine.

Odabir kandidata vršit će se prema kapacitetima i potrebama otvorenja, a odabranim kandidatima javit ćemo se povratno sa svim potrebnim informacijama. Prve probe očekuju se sredinom siječnja 2020. godine, a iste će se intenzivirati prema kraju mjeseca i datumu nastupa.”, poručili su iz Jeke Primorja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari