7. OPATIJA FIGHT NIGHT: Borilački spektakl 30. srpnja pod otvorenim nebom ispred opatijske sportske dvorane

U glavnoj borbi večeri nekadašnji WBC Muay Thai svjetski prvak Ivan Stanić odmjerit će snagu s talijanskim suparnikom Micheleom Mastromatteom

Protekle jeseni puna sportska dvorana “Marino Cvetković” u Opatiji uživala je u Opatija Fight Nightu, a ove godine na rasporedu je ljetni event koji će se održati 30. srpnja na trgu ispred sportske dvorane koji će vjerojatno također biti popunjen do posljednjeg mjesta.

Devet sjajnih mečeva

Sedmi po redu Opatija Fight Night donosi devet sjajnih mečeva, svi redom po K1 pravilima, a borci koji su se našli na popisu mečeva garantiraju da će to biti zaista noć odlične akcije i visokog adrenalina uz neizostavnu profesionalnu produkciju.

U glavnoj borbi večeri nekadašnji WBC Muay Thai svjetski prvak, Ivan Stanić, odmjerit će snagu s talijanskim suparnikom Micheleom Mastromatteom koji je također u svojoj karijeri odradio i veći broj borbi po pravilima Muay Thaija, disciplini koja je na glasu kao najbrutalnija u svijetu borilačkih sportova. Već sama činjenica da će se u ringu naći dva prava Muay Thai borca jamac je vrlo atraktivne borbe, a spomenimo i kako je Mastromatteo ove godine osvojio titulu europskog Muay Thai prvaka. U svojoj karijeri ubilježio je 29 pobjeda i šest poraza.

“Dobro sam pručio već svog protivnika, ima na Internetu dosta njegovih snimki i prema svemu onome što sam vidio očekuje me iznimno tekška borba s vrlo čvrstim suparnikom”, rekao je Stanić.

“Pripremili smo zaista atraktivan popis borbi, svi oni koji malo detaljnije prate borilačke sportove prepoznat će brojna imena i znat će da ih očekuje pravi spektakl 30. srpnja u Opatiji. Za svoje borce mogu reći da će biti maksimalno spremni i ovog puta, pripreme su vrlo naporne i gledatelji će sigurno uživati u sjajnim borbama”, poručio je OFC-ov trener Mladen Kranjčec.

“Zahvalan sam treneru Mladenu i menadžeru kluba Zoranu što su mi pružili priliku da upravo na Opatija Fight Nightu odradim svoju prvu profesionalnu borbu. Pripremam se već dulje vrijeme, jer znam da imam vrlo opasnog protivnika, koji je čak i nešto iskusniji od mene, pa me očekuje vrlo težak izazov”, rekao je Marin Slavić o svojoj borbi sa Slovencem Gregorom Kekom.

Od ostalih borbi treba još izdvojiti nastup uvijek atraktivnog Nikole Božića, nekadašnjeg višestrukog prvaka Hrvatske te člana hrvatske reprezentacije koji će za protivnika imati opasnog Talijana Domenica Fontanellija, koji je kao i Mastromatteo član Top Kombata iz Torina. Fontanelli je do sada ostvario 18 pobjeda i četiri poraza, a dvije borbe završile su mu neriješeno.

Povratak Zorana Majkića

U uvodu glavnog dijela u ringu će se nakon dulje pauze ponovno naći popularni Riječanin Zoran Majkić koji iza sebe ima izuzetno bogatu amatersku karijeru kakvom se malo koji borac može pohvaliti u Hrvatskoj. Majkić se vraća borbama nakon gotovo trogodišnje pauze uzrokovane teškim porazom u Zadru u borbi protiv Jasona Wilnisa, danas jednog od najboljih boraca svoje kategorije u svijetu. Može se reći da će ovo biti jedna vrsta kontrolnog meča Majkića prije nekih skorašnjih ozbiljnijih izazova. Njegov protivnik bit će Danilo Stošić iz banjalučkog kluba jednog od nekad najboljih boraca regije Draženka Ninića.

1

Vrlo zanimljiv meč bit će i okršaj Ivana Bilića iz pulskog Trojan Gyma te Nikole Todorovića koji u Opatiju dolazi iz novosadskog Warriors Gyma. Bilić je zahvaljujući nastupima na FFC-u i nekim drugim uglednim priredbama u ovom dijelu Europe već poprilično dobro poznato ime ljubiteljima borilačkih sportova, dok Todorovića mnogi proglašavaju najperspektivnijim kickboksačem u Srbiji. Radi se o tek 18 godina starom borcu, koji je lani postao i juniorski europski prvak u Španjolskoj, a do sada je već ostvario više od 40 pobjeda u svojoj amaterskoj karijeri.

“Opatija Fight Night u proteklih sedam godina izrasla je u jednu od najpoznatijih manifestacija u regiji, a to ni ne čudi ako se zna da su na tom eventu bile čak i kamere Eurosporta. I ovog puta ćemo pripremiti sjajan event uz vrhunsku produkciju na kakvu su već naši posjetitelji naviknuli”, poručio je Vedran Babić.

Pretprodaja ulaznica za Opatija Fight Night 7 započinje 13.07. na više prodajnih mjesta na širem području Opatije i Rijeke, a cijena ulaznice do 25.07. iznosi 65 kuna, dok će se nakon tog datuma moći kupiti po cijeni od 80 kuna. U prodaji će se naći i Golden Circle ulaznice po cijeni od 120 kuna. Prodajna mjesta i sve detaljnije informacije možete potražiti na web stranici Opatija Fight Cluba na adresi www.ofc.hr.

“Opatija Fight Night već tradicionalno izaziva veliki interes među ljubiteljima borilačkog sporta u ovom dijelu Hrvatske, pa se i ovog puta očekuje da će gledalište biti u potpunosti popunjeno. Preporučujem stoga da svi oni koji žele 30. srpnja pogledati ovih devet sjajnih mečeva koje smo pripremili da ne čekaju predugo s kupnjom ulaznica”, dodao je na kraju konferencije za medije OFC-ov menadžer Zoran Zdelar.

Opatija Fight Night 7, popis borbi:

Ivan Stanić VS Michel Mastromatteo
Nikola Božić VS Domenico Fontanella
Toni Mikelić VS Luka Petrović
Zoran Majkić VS Danilo Stošić

Ivan Bilić VS Nikola Todorović
Marin Slavić VS Gregor Kek
Amer Smailbegović VS Nino Tolić
Marko Dorić VS Klemen Pekolj
Kristian Kolaj VS TBA

Ulaznice

U srijedu, 13. srpnja napokon je započela i prodaja ulaznica po vrlo popularnim cijenama za slobodno sjedenje – parter od 65 kuna. Radi se o cijeni ulaznice koja vrijedi do 25. srpnja, a nakon toga cijena ulaznice raste na 80 kuna. U prodaji od četvrtka (14.07.) će također biti Golden Circle ulaznice (numerirana mjesta u prva tri reda partera) po cijeni od 120 kuna.

Očekuje se da će i ovog puta Opatija Fight Night biti rasprodan, pa se savjetuje svima onima koji žele uživati u atraktivnim borbama da što prije nabave svoju ulaznicu.

Prodajna mjesta:

Opatija
Caffe bar Monokini (M. Tita 96, Opatija)*
Restaurant Bianco&Nero (Sportska dvorana Opatija)*

Rijeka
Dallas Music Shop (Splitska 2A, Rijeka)*
Caffe bar Stop (Užarska 17, Stari Grad, Rijeka)
Caffe bar Boutique – ZTC (Zvonimirova 3, Rijeka)

Lovran
Kavana Lovran (M. Tita 41, Lovran)

Matulji
Slastičarna Beto (M. Tita 2, Matulji)

*na ovim prodajnim mjestima mogu se kupiti i Golden Circle ulaznice

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari