BORILAČKI SPEKTAKL

Opatija Fight Night 14 donosi u petak sedam atraktivnih kickboxing mečeva

Neprekinuta tradicija od čak 14 godina održavanja borilačkih manifestacija u Opatiji se nastavlja i dalje zahvaljujući Opatija Fight Nightu 14 koji će se održati ovog petka, 23. prosinca, s početkom u 19 sati u maloj dvorani u sklopu sportske dvorane “Marino Cvetković”.

Na rasporedu je sedam atraktivnih mečeva po kickboxing pravilima, a tom prilikom predstavit će se nova talentirana generacija mladih boraca Opatija Fight Cluba (Ian Priskić, Ivan Polić, Sanel Halačević, Luka Markić i Leon Devčić), a publika će imati priliku uživati i u atraktivnim mečevima jednako talentiranih boraca prijateljskih klubova OFC-a, a to su KBK Sveti Matej iz Viškova s borcem Rokom Benićem i KBK Megacentar iz Rijeke kojeg će predstavljati Matija Brcković.

Njima će se na drugoj strani ringa naći jednako kvalitetni suparnici iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Italije te se očekuje kako će publika još jednom moći uživati u vrhunskim i atraktivnim mečevima.

“Posljednjih nekoliko godina fanovi borilačkog sporta u Opatiji, Rijeci i okolici već su naviknuli da se naš tradicionalni event održava na samom kraju godine, a tako je i ovog puta. Naši borci već se više od mjesec dana marljivo pripremaju kako bi gledateljima koji će ih pratiti uživo u dvorani ili putem prijenosa pokazali sve što znaju”, poručio je predsjednik OFC-a i glavni trener, Mladen Kranjčec.

Sve borbe bit će uživo prenošene na Internetu putem YouTubea i mreže NoviNet.hr, dok će VIP ulaznice po cijeni od 50 kuna biti moguće kupiti prije samog početka eventa na ulazu u dvoranu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari